Bonaire

Het bieden kan beginnen !

Met de Veiling in november zal STCB fondsen werven voor de bescherming van Bonaire’s zeeschildpadden

Kralendijk – Sea Turtle Conservation Bonaire (STCB) heeft de gemeenschap gedurende de afgelopen acht maanden betrokken bij een inspirerend en creatief project: de STCB Veiling. Kunstenaars, zowel jong als oud, hebben prachtige kunstwerken gemaakt, voornamelijk gebaseerd op de vorm van het STCB logo, en deze werken gedoneerd aan STCB voor de veiling. Online, via de veiling website (www.stcbfundraising.org), heeft STCB al meer dan $6,500 aan biedingen ontvangen, maar de kunstwerken zullen pas op zaterdag 25 november worden verkocht, tijdens de veiling bij Landhuis Wanapa.

“Om 18:00 uur, op de avond van de veiling, beginnen we met het bezichtigen van alle kunstwerken, en tevens de stille veiling”, zegt Kaj Schut, STCB’s Communications and Fundraising Officer. “Tijdens de stille en live veiling heeft u de mogelijkheid om te bieden op meer dan 100 unieke kunstwerken, leuke uitjes en andere spectaculaire items. Daarnaast verloten we meer dan 25 fantastische prijzen. Verschillende cateraars – Panfilo, Fait du Maison, Yhanni’s Arepas, Dushi Baki Sateh en Surcabo – zullen u voorzien van heerlijk eten, terwijl u rondkijkt en biedt. Bovendien zal de live muziek u voortdurend in beweging houden! Kortom, neem deel aan deze avond vol prachtige kunst, heerlijk eten, drinken en live muziek!”

Voor meer informatie over de STCB Veiling kunt u kijken op www.stcbfundraising.org, mailen naar cepa@bonaireturtles.org of bellen naar +599 717 2225.

Route naar Landhuis Wanapa

Vanaf Van Den Tweel Supermarkt, volgt u de weg naar Lac Bay en Sorobon. U volgt deze weg, voorbij het honkbal veld en Red Palm Village, en rijdt door tot u Landhuis Wanapa ziet liggen aan uw rechterhand. U kunt vervolgens de instructies volgen om uw auto te parkeren.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo