Bonaire

Zaterdag bestaat het Terramar Museum één jaar

Terramar Museum

Zaterdag 5 augustus is het een jaar geleden dat het Terramar Museum geopend is. Het museum nodigt daarom iedereen uit om langs te komen en dit gezamelijk te vieren. Er zullen drie gratis tours gegeven worden deze zaterdag waar u informatie en uitleg ontvangt over 7000 jaar geschiedenis van de Caribische regio. De tours zijn in het Engels en/of Nederlands.

Drie gratis tours* :

Om 10.00 uur

Om 12.30 uur

Om 15.00 uur.

Ook is er deze dag een prijsvraag voor kinderen met als hoofdprijs een poster van het werk op de zoutpannen.

En omdat Luciano ook alweer 1 jaar op Bonaire zijn lekkere ijsjes maakt, ontvangen de eerste 50 bezoekers, op zaterdag 5 augustus, een tegoedbon voor een gratis bolletje heerlijk schepijs.** Zo vieren ze samen hun 1-jarig bestaan.

Het museum is geopend van 9.30 uur tot 17.30 uur, ze verwelkomen u graag op 5 augustus.

* tours: maximaal 20 personen per tour.

** tegoedbon alleen geldig op 5 augustus 2017

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo