Ondernemen & Bedrijven

Vertrekkende medewerkers KVK in het zonnetje gezet

Vertrekkende medewerkers KVK in het zonnetje gezet

Op 1 maart 2017 heeft de Kamer van Koophandel en Nijverheid Bonaire (KvK) afscheid genomen van twee van haar medewerkers die al sinds lange tijd werkzaam waren bij de afdeling Handelsregister van de KvK. Officieel hebben Tica Nicolaas en Bernaicha Sint Jago – Ramos samen meer dan 19 jaar ervaring opgebouwd. Wanneer de jaren zonder contract worden meegenomen komt dat aantal zelfs uit boven de 25 jaar. Een enorme bron van kennis en ervaring die jarenlang door beide dames is ingezet om het bedrijfsleven op Bonaire van dienst te zijn met alles wat komt kijken bij het handelsregister.

De KvK is in de afgelopen jaren flink veranderd en het handelsregister is op veel punten verbeterd. Elke keer stonden Tica en Bernaicha weer voor de uitdaging om alle vernieuwingen door te voeren en de wettelijke taken te bewaken. Dat dit niet altijd gemakkelijk was is een understatement. Alleen als je de situatie gedurende de jaren met elkaar vergelijkt dan is de impact van de veranderingen pas echt goed zichtbaar.

Tijdens een afscheidsetentje vorige week met het bestuur, de directie en alle collega’s stonden Tica en Bernaicha in het middelpunt van de belangstelling en werd hun inzet en betrokkenheid nogmaals geprezen.

De KvK wil nogmaals haar dank uitspreken voor de bewezen diensten die beide dames de afgelopen jaren hebben gegeven en wil ze succes wensen bij hun volgende uitdagingen.

Het nieuwe team zal de goede lijn van de afgelopen jaren door gaan zetten en er zorg voor dragen dat het handelsregister elke dag weer een beetje beter wordt.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo