Veiligheid & openbare orde

Ongedwongen lunch Van der Steur met collega’s in de buitenlucht

Minister van der Steur geniet samen met gezaghebber Edison Rijna, Rijksvertegenwoordiger Gilbert Isabella en Officier van Justitie Henry Hambeukers (op de rug gezien) van de lunch in de tuin van het politiebureau. Foto: The BES-Reporter.
Ongedwongen lunch Van der Steur met collega's in de buitenlucht

Minister van der Steur geniet samen met gezaghebber Edison Rijna, Rijksvertegenwoordiger Gilbert Isabella en Officier van Justitie Henry Hambeukers (op de rug gezien) de lunch in de tuin van het politiebureau. Foto: The BES-Reporter.

Kralendijk- Minister van Justitie Ard van der Steur noemt het bezoek aan Bonaire en in het bijzonder de installatie van nieuwe politiechef Jose Rosales het hoogtepunt van zijn bezoek aan deze kant van de oceaan. Na het officiële gedeelte was er volop gelegenheid tot het voeren informele gesprekken met deze en gene. De minister genoot samen met zijn collega betuurders in een ongedwongen sfeer van de lunch onder de tropische zon.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo