Geen categorie

Eilandsbestuur Bonaire blij met getekende overeenkomst tussen Bonaire Overheidsgebouwen NV en Janesloot NV

    bog-chogogo-ondertekening-contract-16-nov16-079       

Kralendijk – Onlangs hebben de Overheidsgebouwen NV (BOG) en Janesloot NV een contract getekend voor het ontwikkelen van een nieuw resort op Bonaire, dat de naam ‘Time To Smile Chogogo Dive & Beach Resort Bonaire’ gaat dragen. Het gaat hier om een resort met rond de tweehonderd kamers in appartementen stijl. Het resort gaat ongeveer 80 nieuwe  arbeidsplaatsen creëren op het moment dat het operationeel wordt.

Project

Het Bonairiaanse eilandsbestuur bedankt de Overheidsgebouwen NV voor de energie en toewijding die ze in dit project gestoken hebben. Dit project is een geweldige kans voor Bonaire die een impuls zal geven aan de economische ontwikkeling van het eiland. Het project betekent een voortzetting van de ontwikkeling van Sunset Beach. Het eilandsbestuur feliciteert de gehele bevolking van Bonaire met dit bereikte resultaat. Felicitaties gaan ook uit naar de investeerders Janesloot NV en TUI.

Meer arbeidsplaatsen

Dit project brengt meer arbeidsplaatsen met zich mee voor Bonaire, zowel in de bouw als in de horeca. Het bestuur van Bonaire juicht dit soort projecten toe en moedigt meer van soortgelijke projecten aan die de sociale economie op weg helpen. Deze projecten creëren niet alleen meer arbeidsplaatsen maar ze fungeren ook als spin off voor de oprichting van meer kleine bedrijven.

Deel dit artikel