Ruimtelijke ordening & bouw

Ingang Cai wordt hersteld

lac cai

Kralendijk – De ingang van Cai, (Lac),  wordt vernieuwd nadat de toegang geblokkeerd raakte, zo heeft gedeputeerde Rolanda Hellburg-Makaai bekend gemaakt. In de nacht van woensdag op donderdag was er een stevige wind en de zee was woest bij Cai. Vissers konden geen gebruik maken van de weg die naar Cai leidt omdat het bezaaid was met stenen en zand die de toegang blokkeerden.

Hellburg-Makaai bezocht Cai samen met Lionell Emerenciana, hoofd van het Directoraat Planning en Ontwikkeling en Pedro de Jong, inspecteur Infrastuctuur om de situatie op te nemen. De gedeputeerde heeft opdracht gegeven om samen met Stinapa de situatie bij de ingang te verhelpen en met een duurzame oplossing te komen. Er is ook een ander project in uitvoering bij de ingang van Cai, dat project is in de eindfase.

 

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo