Welzijn & Zorg

Basiscursus duikartsen Scott Haldane op Bonaire

Basiscursus duikartsen Scott Haldane op Bonaire

Kralendijk – Twaalf Europees-Nederlandse longartsen hebben op Bonaire een basiscursus voor duikartsen gevolgd in de leer van duikarts Scott Haldane. De cursus werd in de week van  4-11 juni bij Den Laman Condominiums gegeven. Het theoretische deel van de cursus werd door drie duikartsen verzorgd, Jan-Jaap Brandt Corstius, Silvia Dermout en Jaap Westbroek. Het praktische gedeelte werd door Andre Nahr van Diving Adventure gegeven.

Gezaghebber Edison Rijna bezocht de cursisten en bedankte hen dat zij Bonaire als cursuslocatie hebben gekozen. Als blijk van waardering kregen de longartsen een aandenken van Rijna. De longartsen gaven de gezaghebber een cadeau.

regalo 2
Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo