Veiligheid & openbare orde

Bestuurscollege wil oplossing voor dragracen

Het bestuurscollege heeft onlangs tijdens een BC-vergadering besloten dat een werkgroep wordt ingesteld die zich zal buigen over het onderwerp dragracen.

De werkgroep zal met een alternatief moeten komen voor de straatraces die momenteel illegaal worden georganiseerd. Het bestuurscollege wil graag tot reële oplossingen komen voor het dragracen op Bonaire. Veiligheid staat voorop en daarom is het belangrijk om een onderscheid te maken voor de korte en de langere termijn. De verschillende scenario’s zullen in goed overleg worden besproken met alle stakeholders. Samenwerking met de stakeholders is belangrijk. Zodoende zal er dan ook onder andere contact worden gezocht met de organisatie die de dragracers op Bonaire vertegenwoordigd.

Gedeputeerde Silberie en gedeputeerde Dirksz zullen het project, namens het bestuurscollege, begeleiden.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo