Natuur

CRF Bonaire heeft de nieuwe website gelanceerd

De stichting Coral Restoration Foundation Bonaire begon haar project in 2012 met de oorspronkelijke steun van Buddy Dive Resort en de Coral Restoration Foundation USA in Florida met als doel het behoud en het herstel van de riffen op Bonaire.

In drie jaar tijd heeft CRF Bonaire bijna 4000 koralen getransplanteerd op 6 verschillende restauratie lokaties rondom het eiland. CRF Bonaire is ervan overtuigd dat betrokkenheid van de gemeenschap de sleutel is tot het succes van het project. Zowel Great Adverntures als Wanna Dive Bonaire zijn een samenwerking gestart met CRF Bonaire. Maar ook vele lokale duikers melden zich aan als vrijwilligers.

De nieuwe website is gebruiksvriendelijk en werkt op een groot scherm, smartphone of tablet. De passie die CRF heeft voor het herstel van onze riffen wordt mooi weerspiegeld in de beelden en video’s.

www.crfbonaire.org

Voor meer informatie, vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen via info@crfbonaire.com

Deel dit artikel