Evenementen

Gezaghebber Nolly Oleana ontvangt Pride Bonaire Award 2024

KRALENDIJK – In aanloop naar de start van de Pride Bonaire Week, die komende week van 16 tot 23 juni plaatsvindt, is gisteren de Pride Bonaire Award 2024 uitgereikt aan Nolly Oleana, gezaghebber van Bonaire. De prijs erkent zijn waardevolle inzet voor diversiteit en inclusie binnen de gemeenschap.

Oleana heeft zich sterk gemaakt voor acceptatie en gelijkheid, en zijn steun aan diverse initiatieven heeft bijgedragen aan een inclusieve samenleving waar iedereen zich welkom voelt.

“Het is een eer om deze prijs te ontvangen,” zei Oleana tijdens de uitreiking. “Diversiteit en inclusie zijn kernwaarden die ons als gemeenschap sterker maken. Ik ben trots op wat we samen hebben bereikt en kijk uit naar de voortzetting van dit belangrijke werk.”

De Pride Bonaire Award wordt jaarlijks door Fundashon EQ uitgereikt aan individuen of organisaties die zich uitzonderlijk inzetten voor de LGBTQ+ gemeenschap en bredere diversiteit en inclusie. De toekenning aan gezaghebber Oleana benadrukt zijn belangrijke rol als voorvechter van gelijkheid en rechtvaardigheid.

Fundashon EQ bedankt gezaghebber Oleana voor zijn voortdurende steun en inzet. Zijn leiderschap en toewijding inspireren velen om te blijven streven naar een rechtvaardige en inclusieve samenleving.

Deel dit artikel