Politie & Justitie

Tassen gestolen tijdens snorkelen

KRALENDIJK – Op dinsdag 14 mei zijn er drie tassen gestolen vanaf een strand langs de E.E.G. Boulevard. De diefstal vond plaats terwijl de eigenaren aan het snorkelen waren.

De gestolen items omvatten een kleine zwarte tas met een merkloze groene zonnebril, een Nederlands rijbewijs en een donkergrijze Xiaomi Redmi Note 12 mobiele telefoon. Verder werd een blauw-zwarte schoudertas van Eastpack U.S.A. meegenomen, waarin een rood T-shirt, een handdoek, een portemonnee met contant geld, een grijze JBL speaker met roze hoesje, een sleutelbos en een lichtgroene Samsung Galaxy A14 mobiele telefoon zaten. De derde gestolen tas, een kleine merkloze zwarte tas, bevatte een zwarte portemonnee met contant geld, een paspoort, een groene Melimelo zonnebril en een lichtblauwe Samsung Galaxy A53 mobiele telefoon.

Daarnaast is er ook een zwarte Oppo A54 mobiele telefoon gestolen. Het politieonderzoek naar deze diefstal is momenteel gaande.

Deel dit artikelRocargo