Advertentie

Twee Nieuwe Penthouses met Zeezicht op Bonaire te koop

De penthouses liggen 150 meter van de Caribische zee in de wijk Belnem. Het is slechts 10 minuten met de auto naar het centrum van Kralendijk en slechts enkele minuten naar de dichtstbijzijnde beachclubs.

De penthouses maken onderdeel uit van een blok van 4 appartementen, 2 op de begane grond en de penthouses erboven. De woonwijk is de laatste jaren aangevuld met meerdere nieuwe woningen en een groot deel van de wegen zijn inmiddels bestraat. Parkeren kan voor de deur.

Het penthouse heeft een ruime woonkamer met luxe open keuken en een aparte berging. De 2 slaapkamers hebben ieder een eigen badkamer. De slaapkamers zijn voorzien van airconditioning. Plafondventilatoren en hardhouten shutter luiken zorgen voor een aangenaam klimaat in de woning.

Het penthouse is toegankelijk via een ruime porch, die uitnodigt om aan de ruime eettafel plaats te nemen of in de loungemeubels te genieten van de omgeving.

Via een ruime opgang komt u op uw eigen dakterras met uitzicht over de Caribische zee en Klein Bonaire. Het dakterras is voorzien van een privé hottub en onder een aluminium schaduw scherm van 4×3 meter (Palapa) kunt u genieten van het uitzicht.

Vraagprijs: $499.000 kosten koper

Meer weten, kijk dan op de website van Vakantiehuis Bonaire
of
stuur een e-mail naar: info@dvhbonaire.com

Deel dit artikel