Advertentie

Best Brands Bonaire Lanceert het biermerk Chill op Bonaire

Onlangs heeft de op Bonaire gevestigde distributiebedrijf Best Brands Bonaire het Caribische biertje “Chill” op Bonaire gelanceerd.

Best Brands Bonaire (BBB) is geen onbekende op Bonaire. Met A-merken zoals Coca-Cola, Fria en Bacardi en met jarenlange bekendheid op het gebied van een breed scala aan producten, wist de General Manager Meriam van Kampen-Scholtes het meteen: ‘Dit is gewoon een heerlijk biertje, vers geproduceerd uit onze eigen regio!’.

Campagne

Behalve verschillende samenwerkingsovereenkomsten met onder andere de Rincon Boys, Luis Mocca, Dr. Illy, Warehouse Supermarkt, Van den Tweel Supermarkt en de organisatoren van de verschillende feesten is er ook een campagne gelanceerd: Op 24 mei verloot BBB twee vliegtickets naar Aruba, inclusief hotelovernachting bij het Marriott Resort en VIP-tickets voor het bekende FlipFlopFestival waar diverse bekende artiesten optreden. Consumenten worden uitgenodigd om Chill te kopen en de bon in te vullen in de deelnemende outlet te deponeren in de hiervoor bestemde ton. Natuurlijk is het altijd belangrijk om verantwoordelijk om te gaan met alle producten waar alcohol in zit en is de minimale leeftijd voor consumptie 18 jaar.

Meer informatie over de lancering is te vinden op de sociale media Best Brands Bonaire:

Deel dit artikel