Bedrijfspagina

Sunshine Food & Drinks heerlijk genieten aan de boulevard

Peter en zijn vrouw Jacqueline zit het ondernemen in de horeca in het bloed, in Nederland hebben zij jaren een catering bedrijf gehad en verzorgden ze private dinners op locatie. Ook gaf het duo met veel plezier kookworkshops. Gezamenlijk hadden ze een droom om een horecazaak te beginnen aan zee in het buitenland.

Twee jaar geleden maakten Peter en Jacqueline kennis met Bonaire, en ze waren verkocht. In de twee jaar die volgden na hun eerste bezoek aan het eiland, hebben ze alles op alles gezet om hun droom te verwezenlijken. En sinds eind december is het eindelijk zover Peter en Jacqueline hebben Sunshine Food tot leven gebracht aan de boulevard in het Terramar gebouw. Bij Sunshine Food maken ze alles wat je op de kaart vindt zelf, van saus tot hamburger en zelfs huisgemaakte bonbons. De jaren lange ervaring in de horeca stelt hen in staat om hun creativiteit en gastvrijheid optimaal in te zetten en hun droom werkelijkheid te laten worden.
Peter en Jacqueline heten je van harte welkom om ook te komen genieten van hun droom!

Sunshine Food

Sunshine Food & Drinks is een gezellig restaurant met een grandioos uitzicht! Neem plaats op het terras, één van de lekkere lounge banken op de trap of binnen in het restaurant en laat je verwennen.

Ontbijten, lunchen, dineren en meer!

Alle gerechten die je vindt bij Sunshine Food & Drinks zijn huisgemaakt en van goede kwaliteit.
Alles, zelfs tot aan het brood is in huis gemaakt. Op het menu vind je ontbijt, broodjes en salades voor de lunch en ook heerlijke saté en hamburgers voor de stevige trek of diner. Alles van de menu kaart is tevens voor take out geschikt!

Reviews

Op een mooie locatie gelegen, heerlijk geluncht.
Super vriendelijke eigenaren die echt alles doen om de klant koning te maken.
Omdat ze alles zelf maken smaakt het echt heel erg goed.
Voor ons kon er zelfs iets gemaakt worden wat niet op de kaart stond, omdat de eigenaresse ons verhaal hoorde over een andere lunchplek waar iets op was. Onze dochter was daar super blij mee. Ze heeft heerlijk zitten genieten van het overheerlijke eten.”


Wat een toppers!!

“In mijn vakantie ben ik vaak bij sunshine geweest voor ontbijt, lunch of gewoon gezellig voor de allerlekkerste milkshakes van het eiland
En ook de broodjes vind ik zeker een aanrader wanneer je ergens wilt gaan lunchen. Helemaal vers bereid en gemaakt met de lekkerste eigen recepten
De eigenaren zijn super gastvrij, open en heel gezellig.
Kortom, het is altijd een feestje bij sunshine en je voelt je gelijk welkom! Wat een top ervaring”


Meer reviews lees je op Tripadvisor

Patisserie

Bovendien kunnen er geheel naar jouw wensen taart, chocolade en andere lekkernijen worden gemaakt door chef de patisserie Peter. Heb je wat te vieren en wil je de perfecte taart, een selectie van chocolade? Neem dan gerust contact op met Sunshine Food & Drinks

Wafels on a stick

Uniek op Bonaire zijn de wafels die op een stokje geserveerd worden. Je kunt kiezen uit diverse toppings om jouw eigen creatie te maken. Kies voor chocolade, nootjes en bijvoorbeeld verse aardbeien. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Workshops

Samen met collega’s, familie of vrienden iets creëren en wat moois op tafel zetten, het kan bij Sunshine food & drinks. Er zijn twee workshops waaruit je kiezen kunt, tapas of bonbons maken. Ga samen met je team, familie of vrienden de creatieve uitdaging aan en leer elkaar kennen op een andere manier. De informele sfeer en prachtige locatie maken het plaatje compleet voor een gezellige avond.

Tapas maken

Tijdens deze culinaire reis om de wereld in verschillende soorten tapas, leren jullie elkaar en elkaars culinaire talent beter kennen. Doe inspiratie op en zet de lekkerste gerechte op tafel om na afloop van de workshop gezamenlijk van te genieten.


Bonbons maken

Onder leiding van chef de patisserie Peter leer je alle ins en outs van het maken van bonbons en chocolade truffels. Laat je creativiteit de vrije loop en creëer samen de mooiste bonbons. Onder het genot van een drankje heb je genoeg tijd om bij te kletsen en leer je elkaar op een nieuwe manier kennen.

Voor meer info of data mail of app
Info@sunshinefoodanddrinks.com +599-7852549

Contact en openingstijden

Terramar building
info@sunshinefoodanddrinks.com 
WhatsApp +599 7852549
Website

MaandagGesloten
Dinsdag9.00 – 21.30 uur
Woensdag9.00 – 21.30 uur
Donderdag9.00 – 15.00 uur
Vrijdag9.00 – 15.00 uur
Zaterdag9.00 – 15.00 uur
Zondag9.00 – 15.00 uur
Deel dit artikel