Evenementen

Terramar organiseert voor derde keer Global Money Week op Bonaire

KRALENDIJK – Het Terramar Museum organiseert samen met andere partners de derde editie van de Global Money Week (GMW) op Bonaire. 

GMW is een campagne om jongeren bewust te maken van financiën, georganiseerd door de OECD-Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling (OESO). Het is een jaarlijkse campagne die de nadruk legt op het belang van geldbewustzijn, het informeren en verzekeren dat onze jongeren op jonge leeftijd financieel bewust zijn en geleidelijk aan kennis, vaardigheden en attitudes verwerven om juiste financiële beslissingen te nemen en uiteindelijk financieel welzijn en veerkracht te bereiken. 

Presentaties

Verschillende presentaties zullen plaatsvinden op lokale scholen in samenwerking met partners zoals Ennia, de Kamer van Koophandel, MCB en Qredits.

Deel dit artikel