Nieuws van Bonaire

Weekend met verkeersincidenten en diefstallen

KRALENDIJK – In de vroege ochtend van zondag rond 3:35 uur, reed een flatback pick-up op de Boulevard Gobernador N. Debrot uit de bocht, ramde een verkeersspiegel en kwam tot stilstand tegen een muur en boom, waarbij de bestuurder letsel opliep. De bestuurder raakte gewond en werd met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor medische behandeling

Op diezelfde vroege ochtend, werd een 52-jarige man gearresteerd voor een diefstal die in juli plaatsvond. Deze man had meerdere artikelen ontvreemd uit een supermarkt aan de Kaya Industria.

Daarnaast werd een 62-jarige man aangehouden na een aanrijding waarbij hij onder invloed van alcohol een andere auto raakte. De verdachte reed achteruit en botste tegen een andere auto op de Boulevard Gobernador N. Debrot en probeerde daarna weg te rijden. De politie constateerde dat zijn rijbewijs al in maart was ingevorderd wegens een soortgelijk vergrijp.

Een gewelddadige brutale diefstal vond plaats in de nacht van vrijdag op de parkeerplaats van Plaza Reina Wilhelmina. Een fietser eiste geld van een slachtoffer en ging er met diens telefoon van door toen deze de politie probeerde te bellen.

Tussen 1 en 6 november zijn talloze verkeersovertredingen geconstateerd tijdens routinematige controles, resulterend in bekeuringen voor rijden zonder rijbewijs of verzekering, ontbrekende kentekenplaat, geen helm, gebruik van telefoon tijdens het rijden, negeren van afgesloten wegen, foutparkeren en het niet dragen van een veiligheidsgordel.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo