Nieuws van Bonaire

Bonaire Baseball Stars keren terug naar Bonaire als kampioen

De jonge honkballers werden groots onthaald op de luchthaven. Foto: ABC Online Media

KRALENDIJK – De Bonaire Baseball Stars zijn als kampioen teruggekeerd naar Bonaire. Op zondag 5 november werd het team door een menigte van mensen opgewacht op de Flamingo luchthaven, bij hun aankomst uit de Dominicaanse Republiek. 

Het team bestaat uit jongens tussen de 9 en 12 jaar, hoewel het team eigenlijk bedoeld is voor de leeftijdscategorie tussen 10 en 12. Ondanks de aanwezigheid van diverse 9-jarige spelers speelde Bonaire zo goed, dat ze in de finale tegen Venezuela terecht kwamen. 

Bij hun terugkeer werden de jonge honkballers verwelkomd door enthousiaste supporters, familieleden, en zelfs lokale politici zoals gedeputeerde Clark Abraham en voormalig gedeputeerde Hennyson Thielman.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo