Nieuws van Bonaire

M21 houdt tweede jaarcongres

Politiek leider van M21, Daisy Coffie, spreekt het congres toe. Foto: M21

KRALENDIJK – Afgelopen maandag vond het tweede jaarcongres van de Movementu21 (M21) plaats. Behalve een toespraak van de politiek leider van de partij, Daisy Coffie, werd er tijdens het congres ook een nieuw bestuur gekozen. 

Het nieuwe bestuur van M21 bestaat uit Alberseeto Cecilia als voorzitter, Evo Cicilia als penningmeester, Anthony Weber als secretaris, Angelo Engelhart als tweede penningmeester, en Arnoldine Helmyr, Fitsgerald Martina en Mayra Frans als bestuursleden.

Geslaagd

M21 zegt terug te kijken op een geslaagd tweede partijcongres. De partij, die goed beschouwd nog maar twee jaren oud is, draagt sinds kort mede verantwoordelijkheid voor het lokale bestuur. 

Deel dit artikel