Nieuws van Bonaire

Flamingo Luchthaven voert onderhoud aan taxiway uit

KRALENDIJK – Afgelopen week is er door Bonaire International Airport (BIA) onderhoud aan het asfalt op Taxiway E uitgevoerd. Reparatie aan het baanstuk was nodig, vanwege de verslechterende staat van het asfalt. 

Taxiway E is de toegang tot het zogenaamde widebody platform, waar met name vliegtuigen van KLM en TUI parkeren. Om de werkzaamheden mogelijk te maken werd de betreffende taxiway gedurende de periode van onderhoud tijdelijk afgesloten. Dit heeft geen overlast voor het vliegverkeer veroorzaakt.

Ondanks een aantal stevige regenbuien werden de werkzaamheden succesvol afgerond. “Samen met ons team en onze partners werken we aan een veilige luchthaven”, zegt de luchthaven over het gepleegde onderhoud. 

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo