Nieuws van Bonaire

Bonaire Regatta belooft weer een mooi feest te worden

KRALENDIJK – De organisatie verantwoordelijk voor de jaarlijkse Regatta-feestelijkheden presenteerde op donderdag details over de 56ste editie van de Regatta. Dit evenement zal zeven dagen duren met diverse evenementen en festiviteiten. De zeilevenementen vinden plaats van 6 tot 14 oktober 2023, gevolgd door het FESTIVAL van 11 tot 14 oktober 2023

Tijdens een persconferentie benadrukten de organisatoren, samen met diverse vertegenwoordigers van het Openbaar Lichaam Bonaire (OLB), het belang van dit sport- en culturele evenement voor het eiland Bonaire. 

Rocargo

Naast de zeilrace op zee omvat de Regatta ook dit jaar activiteiten zoals softbal, een motor tour, een bowling wedstrijd en een volleybalcompetitie. Het evenement zal naar verwachting veel mensen van buiten Bonaire aantrekken.

Sponsoren

De organisatoren, vertegenwoordigd door Liesje Saragosa, voorzitter van de Stichting Aquaspeed Bonaire, uitten hun dankbaarheid voor de bijdrage van de diverse sponsoren aan het evenement.

Deel dit artikel

RocargoRocargo

Rocargo