Nieuws van Bonaire

Vlucht tussen Bonaire en Sint-Maarten geannuleerd door weersomstandigheden

De zondagvlucht van Winair is preventief geannuleerd, rekening houdend met slechte weersomstandigheden. Foto: ABC Online Media

KRALENDIJK- De vlucht die WINAIR op zondag normaal uitvoert tussen Bonaire en Sint-Maarten, met een tussenstop op Curaçao is gisteren niet doorgegaan. 

De vlucht werd uit voorzorg geannuleerd door ongunstige weersomstandigheden op Sint-Maarten. De annulering had ook consequenties voor passagiers tussen Curaçao en Bonaire, omdat het vliegtuig niet uit Sint-Maarten kon vertrekken, waardoor ook de vluchten tussen Curaçao en Bonaire niet kon worden uitgevoerd. 

JetAir

Een vlucht van JetAir Caribbean, die aan het begin van de middag zou vertrekken vanaf Curaçao, werd ook geannuleerd. Dat kregen passagiers echter pas te horen, toen zij al waren ingecheckt en bij de gate zaten te wachten. 

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo