Nieuws van Bonaire

Feestelijke diploma-uitreiking bij SGB-VMBO

KRALENDIJK – Op de SGB-VMBO school slaagde 60 van de 80 examenkandidaten bij hun eerste poging, terwijl 20 studenten herexamens deden op donderdag 6 juli. Het is de verwachting dat 90% van de studenten hun eindexamens uiteindelijk met succes zal voltooien.

In een toespraak voor de diploma-uitreiking benadrukte gedeputeerde Jolinda Kraane de uitdagingen die de studenten zijn aangegaan. “Dit is een moment van viering met familie, maar laat het ook het begin zijn van jullie verdere reis. Ik ben trots op ieder van jullie,” zei Kraane.

De feestelijke avond werd verder opgeluisterd door muziek en dans. Een groep jongeren, begeleid door de populaire zanger Luis Moka, bracht een reeks Creoolse liedjes ten gehore, wat zeer werd gewaardeerd door de aanwezigen. Er was ook een groep jongeren die een dansvoorstelling gaf, wat bijdroeg aan de vrolijke sfeer van de avond.

Deel dit artikel