Wonen

Sunbelt Realty uw makelaar op Bonaire

Ervaren makelaar op Bonaire

Sunbelt Realty uw makelaar op Bonaire heeft al meer dan 25 jaar ervaring in het verkopen van onroerend goed, het verhuren van vakantie woningen, lange termijn verhuur, commercieel vastgoed, property management en taxaties op Bonaire.

Een huis kopen met Sunbelt Realty op Bonaire

Een huis kopen in het buitenland kan soms ingewikkeld zijn. Op de website van Sunbelt Realty vindt u handige links die zeer nuttig zijn als u niet bekend bent met de lokale regelgeving, plichten en rechten waarmee u te maken gaat krijgen bij het kopen van een huis op Bonaire. 

Sunbelt Realty

Sunbelt Realty uw makelaar op Bonaire heeft een zeer goede reputatie in klantenservice. Het toegewijde team heeft internationale ervaring en samen zullen zij u helpen aan een eigen stukje paradijs op Bonaire.

Sunbelt Realty

Kantoor in Rincon

Naast het prachtige kantoor gelegen in Playa aan de Kaya Grandi 41 opent Sunbelt Realty een tweede filiaal in Rincon. Daarbij biedt Sunbelt Realty alle inwoners van Rincon de mogelijkheid om advies in te winnen over het kopen en verkopen van een woning, huren of verhuren en taxatiewerkzaamheden. In Rincon kunt u terecht bij onze collega’s, ook in het Papiamentu. Elke woensdag van 9.00 tot 13.00 uur is het kantoor geopend te Kas di Schermer, tegenover het pompstation. Kom gerust even langs om kennis te maken, we staan u graag te woord voor vrijblijvend advies. Sunbelt Realty is dé makelaar voor iedereen, ook in Rincon!

Sunbelt Realty

Contact

Kantoor Kralendijk

Sunbelt Realty Bonaire

Adres : Kaya Grandi 41
Telefoon : +599 717 6560
E-mail : info@sunbeltbonaire.com
Website : www.sunbeltbonaire.com

Kantoor Rincon

Kaya Rincon tegenover het tankstation van Rincon.
Open op woensdag van 9.00 uur tot 13.00 uur.

Sunbelt Realty
Sunbelt Realty
Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo