Nieuws van Bonaire

Medicair heeft er weer een nieuwe gezagvoerder bij

Anthony (midden) draagt als kersverse gezagvoerder nu ook vier strepen op zijn schouders. Foto: EZ Air/Medicair

KRALENDIJK/WILLEMSTAD- Air Ambulance operator Medicair, onderdeel van luchtvaartmaatschappij EZ Air, heeft er weer een nieuwe gezagvoerder bij in de persoon van Neshomar Anthony.

De kersverse gezagvoerder kreeg op nieuwjaarsdag zijn strepen overhandigd door collega-gezagvoerder en vlootmanager van de Air Ambulances, Amir Martin en verpleegster Asha Van Severen van Fundashon Mariadal. 

Medicair-directeur René Winkel toont zich trots. “Ik ben erg trots op lokale air ambulance bemanningen, die zich al twaalf jaren onafgebroken inzetten om geen enkele nooduitzending te missen. Dag of nacht, goed weer, slecht weer, tussen de eilanden of verder weg naar Colombia. Deze jongens staan altijd klaar”, aldus Winkel. 

Basis

De operationele basis van Medicair is de Flamingo luchthaven van Bonaire, waar de organisatie ook haar hangaar heeft. Voor de medische uitzending van patiënten heeft de organisatie twee Learjets tot haar beschikking. 

Deel dit artikel