Advertentie

Openbaarmaking gekozen kandidaten KVK | Advertentie

Op maandag 21 november 2022 is de Verkiezingscommissie van de Kamer van Koophandel en Nijverheid Bonaire in zitting bijeengeweest en heeft de kandidatenlijsten voor de verkiezing van leden van het bestuur van de Kamer van Koophandel & Nijverheid Bonaire vastgesteld.

De Verkiezingscommissie verklaart, op grond van artikel 13 lid 1 van het Kiesbesluit voor de Kamers van Koophandel en Nijverheid BES, de navolgende kandidaten als gekozen omdat het aantal te vervullen plaatsen gelijk was aan het aantal geplaatste kandidaten:

  1. de heer Ghulam Choudry
  2. de heer Jeaniro Balentien
  3. mevrouw Eduarda Diaz
  4. de heer Marcel Westerhoff 
  5. de heer Leonard Domacassé

Afschrift van het procesverbaal van de zitting van de Verkiezingscommissie ligt op het secretariaat van de Kamer voor een ieder ter inzage.

De Kamer van Koophandel en Nijverheid Bonaire

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo