Nieuws van Bonaire

PSV fans kunnen reis naar Bonaire winnen

KRALENDIJK – Toerisme Corporation Bonaire (TCB) en voetbalclub PSV lanceren een winactie voor zowel de lokale bevolking van Bonaire als PSV-supporters in Nederland. PSV en het Openbaar Lichaam Bonaire werken samen in een nieuwe marketingcampagne.

PSV-supporters maken kans op een reis voor twee naar Bonaire. Tegelijkertijd maken bewoners van het eiland ook kans op een reis voor twee om Eindhoven en voetbalclub PSV te bezoeken. De winnaars vertrekken in maart 2023 naar Eindhoven en Bonaire.

De winactie is op 15 november 2022 van start gegaan. Deelnemers kunnen zich inschrijven tot 19 december 2022.

Ga voor meer informatie en om je aan te melden voor de winactie naar de website
https://bonaireisland.com/nl/psv/

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo