Nieuws van Bonaire

Gezaghebber Rijna feliciteert Liseo Boneriano met 10-jarig bestaan

KRALENDIJK- Gezaghebber Edison Rijna woonde onlangs het 10-jarig jubileum bij van Liseo Boneriano, de school voor voortgezet onderwijs op Bonaire.  Van unitdirecteur Barbara Sol kreeg de gezaghebber een mooi boekwerk overhandigd. 

“Het doet mij enorm veel deugd om te zien hoe de school zich al een decennium lang inzet voor de kinderen op het eiland. Het bieden van kwalitatief onderwijs is een topprioriteit van niet alleen Liseo, zo blijkt uit het positief rapport van de Onderwijsinspectie, maar ook van die van mij en het Openbaar Lichaam”, aldus de gezaghebber. 

Wieg

Felicitaties gaan ook uit naar de medewerkers van de school die aan de wieg van het Liseo Boneriano hebben gestaan en er nog steeds werken: Lilian Paula, Gerardine van Arneman, Edelmira Carolina, Monique Meijer, Herbert Silié, Joost Latiers, Sidney Martijn en Leo Loozen.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo