Nieuws van Bonaire

Werkzaamheden Scout’s Place Saba van start

THE BOTTOM- De werkzaamheden bij het iconische Scout’s Place hotel op Saba zijn van start gegaan. De werkzaamheden maken deel out van grootscheepse renovatie- en uitbreidingsplannen, nadat het complex werd aangekocht door Pensioenfonds Caribisch Nederland (PCN). 

Volgens de Participatiemaatschappij Caribisch Nederland (PMCN), een dochtermaatschappij van PCN volgt nu eerst een sloopfase, voordat van start wordt gegaan met de bouwfase. Na een uitgebreide gunningsprocedure is inmiddels ook een aannemer gevonden die het project gaat realiseren in opdracht van het pensioenfonds. 

Op Saba wordt enthousiast gereageerd op de plannen voor het hotel. Niet alleen is het hotel gezichtsbepalend voor het dorp Windwardsite, maar het hotel levert een belangrijke bijdrage aan de aanwezigheid van hotelkamers op het kleinste BES-eiland. 

Deel dit artikel