Nieuws van Bonaire

Aanhouding op verdenking van drugssmokkel Flamingo Airport

KRALENDIJK – De Douane Caribisch Nederland heeft een vrouw aangehouden op Bonaire International Airport (BIA) op verdenking van de smokkel van verdovende middelen.

De verdachte was afkomstig uit Curaçao en werd na aankomst door de douane overgedragen aan de Koninklijke Marechaussee voor verder onderzoek. Na onderzoek van de rechercheafdeling van de KMar, werd bevestigd dat de verdachte vermoedelijke cocaïne bij zich droeg.

De Koninklijke Marechaussee en de douane werken samen in de bestrijding van grensoverschrijdende criminaliteit, in opdracht van het Openbaar Ministerie BES. Op Bonaire International Airport wordt nauw samengewerkt om de veiligheid van Bonaire en de luchthaven te vergroten.

Deel dit artikel