Nieuws van Bonaire

Kantoor IND Bonaire gaat verhuizen

KRALENDIJK – De Immigratie en Naturalisatiedienst (IND) op Bonaire verhuist vrijdag 6 mei naar een nieuw pand aan de Kaya Gresia 11. Dat is tegenover het SSO-gebouw van de Rijksdienst Caribisch Nederland (RCN). 

Het nieuwe pand biedt onder andere ruimte voor een extra serviceloket, waarbij mensen sneller geholpen kunnen worden vergeleken met het huidige pand. Er komt ruimte om vijf klanten gelijktijdig te bedienen. Ook wordt de dienst beter bereikbaar en wordt de dienstverlening uitgebreid. 

Bij de entree komt een extra balie waar klanten terecht kunnen met eenvoudige vragen, over bijvoorbeeld de status van een ingediende aanvraag of een in te vullen formulier. Ook is bij de inrichting van het nieuwe kantoor aandacht besteed aan de privacy van de klanten door onder andere goede geluidsisolatie. Verder wordt er gewerkt aan het verruimen van de openingstijden.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo