Politie & Justitie

Achtervolging eindigt in twee aanhoudingen

Achtervolging eindigt in twee aanhoudingen

KRALENDIJK – Een politieachtervolging op de Kaya Korona eindigde maandagavond in twee aanhoudingen.

De 20-jarige bestuurder werd gearresteerd voor het overtreden van de Wegenverkeersverordening Bonaire, voor het geen gehoor geven aan een vordering van de politie, voor verzet met bedreiging tegen een ambtenaar in functie, voor het overtreden van de Opiumwet BES en voor overtreding van de Wapenwet BES. 

Bemoeien

Tijdens de aanhouding begon een groep mensen zich ook te bemoeien met de aanhouding, waarbij een jongen van 17 jaar de politie bedreigde en beledigde. De jongen werd aangehouden en de auto werd in beslag genomen.

Bij doorzoeking van de auto werd een kleine hoeveelheid drugs en een mes gevonden en in beslag genomen.

Deel dit artikel