Nieuws van Bonaire

Waarschuwing: gebruik geen besmette babypoeder merk Similac

KRALENDIJK – De overheid van Bonaire waarschuwt mensen die thuis nog babypoeder hebben van het merk Similac niet te gebruiken. Het gaat om verpakkingen die beginnen met een nummer tussen 22 en 37. 

De overheid van Bonaire heeft signalen ontvangen van mogelijke besmette babypoeder van het merk Similac op Bonaire. Op verzoek van de Afdeling Publieke Gezondheid hebben inspecteurs van Directie Toezicht & Handhaving directe nader onderzoek ingesteld. 

Uit het onderzoek is gebleken dat het babypoeder met beginnummer 22 tot en met 37 op Bonaire werd verkocht. Inmiddels hebben de supermarkten de besmette babypoeder uit de schappen gehaald. Wie dit product nog thuis heeft, wordt aangeraden het niet te gebruiken en het in te leveren bij de winkel waar men het heeft gekocht.

Deel dit artikel