Nieuws van Bonaire

Dreamz Fitness opent haar deuren

Dreamz Fitness opent haar deuren
© foto ABC Online Media

KRALENDIJK – Onder grote belangstelling is gisteren 31 januari Dreamz Fitness geopend. Dreamz is een prachtige, moderne gym en beslaat maar liefst twee verdiepingen. De sportschool is gevestigd op het terrein van Delfins Beach Resort.

Tijdens de opening kon er een kijkje worden genomen in de nieuwe gym. Bij binnenkomst werden de gasten onder het genot van een glaasje Prosecco welkom geheten door Ronny en Christel.

Naast restaurant Senang is de ingang van Dreamz, via een trap kom je bij de balie waar je de sportschool binnen kunt gaan. Op de eerste verdieping is een groot aantal verschillende fitnessapparaten te vinden. Iedere spiergroep is hier te trainen. Diverse fietsen en loopbanden staan voor de grote glazen pui. Via de hoge ramen heb je uitzicht Delfins Beach Resort. Op deze verdieping bevindt zich ook een lokaal voor spinbike lessen en een ruimte voor kickbokslessen.

Dreamz Fitness opent haar deuren
© foto ABC Online Media

De tweede verdieping biedt uitgebreide mogelijkheden voor krachttraining, hier zijn meer losse gewichten te vinden waarmee je trainen kunt. Het uitzicht is hier nog mooier dan een verdieping lager, vanaf hier kijk je over de Caribische Zee en zie je (cruise-) schepen voorbij varen. Waar ter wereld kun je sporten met zo’n fantastisch uitzicht. Een grote zaal voor groepslessen vind je eveneens op deze verdieping.

© foto ABC Online Media

Dreamz Fitness is vanaf vandaag geopend voor iedereen die wil komen sporten.


If you can dream it, you can achieve it
Dream it
Believe it
Achieve it


Deel dit artikel