Nieuws van Bonaire

Prinses Beatrix aanwezig bij DCNA conventie

Prinses Beatrix aanwezig bij DCNA conventie
DCNA-directeur Tadzio Bervoets verwelkomt HKH prinses Beatrix tijdens een bijeenkomst op Saba

KRALENDIJK – Van dinsdag 23 tot en met vrijdag 27 november vindt na een onderbreking van 2 jaar weer een fysieke conventie plaats van de Dutch Caribbean Nature Alliance (DCNA).

Bijzonder dit jaar is dat ook de beschermvrouwe van de organisatie, HKH Prinses Beatrix aanwezig zal zijn. Het congres wordt dit jaar op Curaçao georganiseerd. Het is overigens niet de eerste keer dat de voormalige koningin vergaderingen van DCNA bijwoont.

De drie centrale thema’s dit jaar zijn Bestuur, Klimaatverandering en de betrokkenheid van jongeren bij natuurbehoud. De parkbeheerorganisaties van alle zes de Nederlands-Caribische eilanden zullen aanwezig zijn op de conventie.

Deel dit artikel