Infrastructuur

Wegenherstel bij jachthaven van start

Er is inmiddels een start gemaakt met het wegherstel. Foto: ABC Online Media
KRALENDIJK- Op zaterdag is een aanvang gemaakt met het wegherstel bij de Harbor Village Marina. De Gouverneur Debrotweg stroomt daar, gedurende enkele maanden per jaar, vol met zeewater. Doordat automobilisten uit proberen te wijken voor het zoute water, ontstaan gevaarlijke situaties. 
Het Openbaar Lichaam Bonaire (OLB) verwacht dat de werkzaamheden tot het eind van de maand zullen duren. Ondertussen wordt het verkeer omgeleid via een noodweg die dicht tegen de Saliña di Vlijt is aangelegd. 
In hoeverre de bedachte oplossing ook daadwerkelijk soelaas biedt tegen het wassende water, zal nog moeten blijken.
Er is inmiddels een start gemaakt met het wegherstel. Foto: ABC Online Media

KRALENDIJK- Op zaterdag is een aanvang gemaakt met het wegenherstel bij de Harbor Village Marina. De Gouverneur Debrotweg stroomt daar, gedurende enkele maanden per jaar, vol met zeewater. Doordat automobilisten uit proberen te wijken voor het zoute water, ontstaan gevaarlijke situaties. 

Het Openbaar Lichaam Bonaire (OLB) verwacht dat de werkzaamheden tot het eind van de maand zullen duren. Ondertussen wordt het verkeer omgeleid via een noodweg die dicht tegen de Saliña di Vlijt is aangelegd. 

In hoeverre de bedachte oplossing ook daadwerkelijk soelaas biedt tegen het wassende water, zal nog moeten blijken. 

Deel dit artikel