Nieuws van Bonaire

Patiënten Mariadal mogen weer bezoek ontvangen

Patiënten Mariadal mogen weer bezoek ontvangen

Kralendijk – Patiënten van Fundashon Mariadal mogen vanaf vandaag, donderdag 3 december weer bezoek ontvangen. Het gaat om één bezoeker per dag. Dit kan weer omdat het aantal coronabesmettingen de laatste tijd beperkt blijft.

Het ziekenhuis past de maatregelen om besmetting te voorkomen steeds beter toe om de veiligheid van patiënten te garanderen en het personeel te beschermen.

Bezoekers mogen geen klachten hebben die kunnen passen bij COVID-19 of een verhoogd risico op besmetting hebben. Bijvoorbeeld door een recente reis buiten het eiland, met uitzondering van Statia en Saba. Bij binnenkomst van het ziekenhuis wordt hier naar gevraagd.

Bezoekers wordt ook gevraagd een mondkapje te dragen, goede handhygiëne toe te passen en anderhalve meter afstand te houden.


Lees ook:

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo