Nieuws van Bonaire

Versoepeling inreisbeleid Bonaire verwacht

Versoepeling inreisbeleid Bonaire verwacht

Kralendijk – Vanmiddag, 21 oktober, om 16.00 uur zal er een persconferentie plaatsvinden. Vorige week donderdag gaf gezaghebber Rijna aan dat er gewerkt werd aan de voorbereidingen om de maatregelen te versoepelen voor inreizen uit Curaçao. Rijna gaf aan dat er aanvullende maatregelingen nodig zijn.

Bonaire heeft geen nieuwe positief geteste mensen vandaag en er zijn nog 4 actieve besmettingen bekend. 124 mensen zijn hersteld en één persoon ligt in het ziekenhuis.

Bonaire heeft nog code oranje voor mensen die uit Europees Nederland willen reizen naar Bonaire. Dit wordt door de Nederlandse overheid afgeraden. De gezaghebber zinspeelde vorige week op een mogelijk verzoek voor code geel.

De persconferentie zal te volgen zijn op het youtubekanaal van Openbaar Lichaam Bonaire.


Lees meer:

Deel dit artikelRocargo

Rocargo

Rocargo