Nieuws van Bonaire

Schoonmaakactie Te Amo Beach door Selibon

Kralendijk – Sinds april 2020 besteedt Selibon de nodige aandacht aan het schoonmaken van het stadscentrum, onze wijken en onze stranden.

De afgelopen weken heeft Selibon zichtbaar aandacht besteed aan het schoonmaken van het terrein bij Te Amo Beach. Een speciaal team is in het leven geroepen dat wekelijks zorgt voor de schoonmaak en het onderhoud van onze stranden. De foto’s geven een beeld van de uitgevoerde werkzaamheden. 

Selibon herinnert iedereen eraan als je stranden bezoekt, alle afval op te rapen en deze in de afvalbakken die op het strand aanwezig zijn te deponeren. Op die manier draag je bij aan de bescherming van onze natuur en aan schonere en mooiere stranden. 


Lees ook:

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo