Nieuws van Bonaire

Politie controleert op verkeersregels

Politie controleert op verkeersregels
politiecontrole | foto archief

Kralendijk – Afgelopen woensdag 1 juli hield de politie een verkeerscontrole op de Kaya Korona waarbij een totaal van 20 voertuigen werden gecontroleerd. De controle ging om het in het bezit hebben van een geldig rijbewijs, geldige verzekeringsdocumenten, autogordel, gebruik van mobiele telefoon tijdens het rijden en getinte autoruiten.

Er is 1 bekeuring uitgeschreven voor het niet hebben van een kenteken. Verder voldeden 3 voertuigen niet aan de lichtdoorlatendheid van de autoruiten en moesten de bestuurders ter plekke de film verwijderen om een bekeuring te voorkomen.

Op donderdag 2 juli zijn er wederom diverse controles uitgevoerd op verschillende locaties, en zijn er boetes uitgeschreven voor onder andere het rijden zonder autogordel, zonder helm, het bezig zijn met een telefoon tijdens het rijden, rijden zonder rijbewijs en rijden zonder geldige verzekeringspapieren. 


Lees ook:

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo