Nieuws van Bonaire

Crew Karel Doorman rust uit op Bonaire

Kralendijk – Het support ship de Zr.Ms. Doorman zal vandaag aanmeren in de haven van Bonaire. De bemanning brengt van 26 t/m 29 mei een bezoek aan Bonaire om even te kunnen ontspannen na weken op zee te hebben doorgebracht. Aansluitend zal de Zr.Ms. Zeeland ook het eiland wederom bezoeken.

De bemanning krijgt, na het van boord gaan, een briefing van de afdeling Publieke Gezondheid waarin de geldende restricties worden toegelicht.

Rocargo

Door de omstandigheden waarin de militairen op zee verkeren is quarantaine op het eiland niet nodig.  De Karel Doorman en de Zeeland varen in de Caribische zee en ondersteunen de Kustwacht met het grip houden op de maritieme grenzen tijdens de coronacrisis.


Lees ook:

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo