Nieuws van Bonaire

Adoptiedier “Rosa” in het zonnetje

In samenwerking met Fundashon Kunuku Kakelvers (FKK) delen wij regelmatig een berichtje van een kat of een hond die het verdiend wat extra in het zonnetje gezet te worden en uiteraard op zoek is naar een nieuw huisje. Lees je dit vanuit Nederland en zou je graag deze hond of kat willen adopteren, dan kan dat ook!

DEZE WEEK :  ROSA

 

Rosa is een klein gesteriliseerd teefje van nog maar een paar jaar oud.
Zoals te zien is op de foto’s mist ze een oog, dit is een gevolg van haar nare verleden. Rosa is op zoek naar een liefdevol gezin die aan het begin niet teveel van haar verwachten.  Vooral liefde, aandacht en lekker eten is waar zij gelukkig van wordt. Met andere honden kan zij goed overweg en met vreemde mensen is zij af en toe wat afwachtend. Voor meer informatie over Rosa kan er contact worden opgenomen (zij mag uiteraard ook bezoek ontvangen)

 
FKK Animal Rescue kun je vinden aan de Flor di Cuba 40, Kralendijk,  Telefoon +599-780-8020

Voor meer info of wil je andere hondjes of katjes bekijken? Ga dan naar de facebook pagina van Fundashon Kunuku Kakelvers waar je de meest recente info kunt bekijken.

Facebook Fundashon Kunuku Kakelvers

Er is niet één Stichting te bedenken die zonder vrijwilligers kan, en dat is ook bij FKK niet anders. Voor donaties in welke vorm dan ook, groot of klein ….. alles is meer dan welkom. Sponsors zijn voor FKK Animal Rescue erg belangrijk en het maakt niet uit of het nou grote of kleine sponsors zijn. Zonder hen zouden zij dit werk niet kunnen doen! Om vrijwilliger, donateur of sponsor te worden ga dan naar hun website www.fkk-bonaire.org/nl/

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo