Nieuws van Bonaire

Veertig studenten ontvangen diploma of certificaat

Veertig studenten ontvangen diploma of certificaat

Kralendijk – Op vrijdag 6 december jl. reikte Opleidings Instituut Bonaire 40 certificaten en diploma’s uit. Er werden eveneens Nederlands erkende Associatie diploma’s overhandigd aan een aantal studenten.

Het betreft de opleidingen Middle Management op HBO niveau, Paralegal op HBO niveau, HRM op HBO niveau, Toegepaste Psychologie op HBO niveau,  Middel Management op MBO4 niveau, Basis Kennis Calculatie (BKC), Nederlands voor particulieren, Nederlands voor Spaans sprekenden en Nederlands voor RCN medewerkers.

Rocargo

Door afwezigheid van mevrouw Nina den Heyer en de heer Elvis Tjin Asjoe was de heer James Kroon aanwezig. In zijn toespraak gaf hij o.a. aan zeer trots op de studenten te zijn  en sprak zijn waardering uit over het doorzettingsvermogen van de studenten om te studeren. Ook Gerty Koffijberg, directeur van OIB, sprak haar bewondering uit over de studenten, die toch allemaal in de avonduren studeren en overdag werken en ook nog een gezin hebben! 

Koffijberg; “ik wens alle studenten heel veel succes met hun werkzaamheden. Heel veel dank voor het vertrouwen in Opleidings Instituut Bonaire.” Veel studenten gaven tijdens de avond aan dat ze bij OIB verder willen studeren.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo