Nieuws van Bonaire

Schema aanpassing Selibon op Dag van de vlag

  

Selibon N.V. vraagt uw aandacht voor een tijdelijke schema aanpassing in verband met de Dag van de Vlag op aanstaande 6 september.

Op vrijdag 6 september 2019 zal er geen veranderingen zijn in de routes van restafval van huishoudelijk- en bedrijfsafval. De vuilniswagens zullen volgens de normale (buurt) schema langs gaan (Tera Kora, Nort Salinja, Republiek etc). Houd er rekening mee dat de vuilniswagen wel eerder dan normaal langs zullen gaan.

Aanpassingsschema voor het ophalen van bedrijfsafval

Voor alle bedrijven die glas- en kartonafval produceren, zullen de vuilniswagens van Selibon op donderdag 5 september 2019, in plaats van vrijdag 6 september 2019 langs gaan.

Aanpassingsschema voor het ophalen van grofvuil (bewoners)

Voor alle bewoners die grofvuil hebben voor vrijdag, zullen de vuilniswagens op donderdag 5 september 2019, in plaats van 6 september 2019 langs gaan.

Aanvullende informatie

Bovendien wil Selibon informeren dat “Plasa Medio Ambiente” te Kaya Industria, “Afvalbrengstation” te Morotin en de afvalverwerking locatie te Lagun (Landfill), op vrijdag 6 september 2019 dicht zullen zijn voor het publiek. Op 7 september 2019 zijn deze weer open.

Rocargo

Als laatst wil Selibon N.V. benadrukken dat het ophalen van dode dieren wel mogelijk is op vrijdag 6 september. Om van deze dienst gebruik te maken, kunt u contact opnemen via telefoonnummer 788-2999.

Selibon N.V. wenst iedereen een prettige Dag van de Vlag.

Deel dit artikel