Nieuws van Bonaire

Jaarlijkse It Rains Fishes haring party wederom een succes!

Foto – Casper Douma

Kralendijk – 30 juni 2019 was de It Rains Fishes haring party. Zoals elk jaar is er een goed doel gekozen om de opbrengsten aan te doneren. Dit jaar was dit Fundashon Tabitha Kumi, een opvang voor vrouwen en kinderen in crisis situaties.

De live muziek in combinatie met het zwembad zorgde voor een exotische gezellige sfeer. De haringen waren in overvloed aanwezig en er werd gezellig geborreld.

De veiling van het eerste haring vat heeft dit jaar $1.800 opgeleverd. It Rains Fishes bedankt alle sponsoren en Canarbo en Jan van As voor het mede mogelijk maken van de heerlijke haring die werd geserveerd.

Foto – Casper Douma

 

 

Foto – Casper Douma

Deel dit artikelRocargo

Rocargo

Rocargo