Nieuws van Bonaire

Inbraken in toeristische accommodaties

Kralendijk – Op maandag 20 mei werd aangifte gedaan van diefstal van 2 witte tablets van het merk Apple model iPad Air. Deze lagen op de kamer van een toeristische accommodatie aan de Bulevar Julio A. Abraham en zijn tussen 19.30 en 23.00 uur weggenomen door onbekenden.

Op dezelfde dag werd aangifte gedaan van inbraak/diefstal vanuit een kamer van een andere toeristische accommodatie aan de Bulevar Julio A. Abraham. Hier werden onder andere een zwarte Ipad, een zwarte laptop van het merk Dell, een zwarte mobiele telefoon van het merk One, een koptelefoon van het merk JBL en één van het merk Jabra, een duikcomputer en diverse pasjes weggenomen van een medewerker van een ICT bedrijf die in opdracht van de Nationale Politie op Bonaire aan het werk is. Uit voorzorg zijn alle apparaten vanuit het ICT bedrijf geblokkeerd en staan er geen gegevens op. De diefstal vond tussen 20.00 en 21.45 uur plaats.

Deel dit artikel