Nieuws van Bonaire

Snelle besluiten door stuurgroep milieu

Kralendijk – De recent opgerichte stuurgroep Milieu moet ervoor zorgen dat er snel besluiten worden genomen bij lopende en nieuwe projecten. Het gaat om lopende projecten zoals de verbetering van de milieustraten, of om nieuwe projecten zoals de bouw van een nieuw kruithuis voor de opslag van vuurwerk.

De natuur en het milieu zijn belangrijk voor de economie van Bonaire. Daarom is het belangrijk  te garanderen dat er geen schade aan de natuur of het milieu wordt toegebracht. De nieuwe stuurgroep is door gezaghebber Edison Rijna opgezet.

De stuurgroep bestaat afgezien van Rijna uit onder andere gedeputeerde James Kroon van Ruimte en Ontwikkeling, R&O, directeur Etienne van der Horst van R&O, directeur Jair Tromp van Toezicht en Handhaving, Rudsel Leito, directeur van Selibon. Sebe Buitenkamp zit namens het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat in de stuurgroep.

Deel dit artikel