Nieuws van Bonaire

Driehoek bespreekt nieuwe verkeerswet

Kralendijk – Bij het overleg van de driehoek bestaande uit gezaghebbers, politie en justitie, hebben de deelnemers over de nieuwe Wegenverkeersverordening van Bonaire gesproken die per 1 augustus dit jaar ingaat. Ook is er gesproken over het schadefonds geweldsmisdrijven. Het overleg heeft op 4 april plaatsgevonden.

De Kustwacht heeft een presentatie gegeven over de inzet in het Caribisch gebied. Bij het overleg waren de Procureur-Generaal en de hoofdofficier van Justitie aanwezig. De gezaghebbers van Bonaire en Saba en de regeringscommissaris van Sint Eustatius namen ook deel. De andere deelnemers waren de korpschef van KPCN en vertegenwoordigers van de KMar en de Kustwacht. Op de foto zijn de deelnemers aan het overleg te zien. 

Deel dit artikel