Nieuws van Bonaire

Kick-off Programmabureau Bestuursakkoord

Foto - RCN

Foto – RCN

Kralendijk – Met de recente kick-off van het Programmabureau is een belangrijke nieuwe stap gezet in de uitvoering van het Bestuursakkoord dat Nederland en het Openbaar Lichaam Bonaire met elkaar sloten. De kick-off vond afgelopen donderdag bij het Bestuurskantoor plaats.

Alle aanwezigen zijn gecommitteerd tot een vruchtbare en goede samenwerking tussen beide partijen, waarbij het doel is een betere kwaliteit van leven op Bonaire te realiseren. Bij de kick-off waren vanuit het OLB onder andere het team van directeuren, de Eilandsecretaris en de gezaghebber aanwezig.

Op de foto zijn de leden van het Programmabureau te zien met op de achterste rij v.l.n.r. Danny Rojer, Programmamanager, Fred Thiemessen, adjunct Eilandsecretaris, Ruthline Bernabela, Directoraat Samenleving en Zorg, Gerold van Eshuis, Directie  Bedrijfsvoering & Ondersteuning, Dudley Wedervoort, Directie Bedrijf & Ondersteuning, Op de voorgrond zijn v.l.n.r. Dianne Boelmans, Directoraat Ruimtelijke Ontwikkeling, Beate van den Berg, Rijksdienst Caribisch Nederland te zien. 

Deel dit artikel

RocargoRocargo

Rocargo