Nieuws van Bonaire

Cruisemarkt in Rincon

Kralendijk  – Tourism Corporation Bonaire is bezig met voorbereidingen op het komende seizoen. Gelet op het feit dat het komende seizoen een druk seizoen gaat worden, is TCB op het idee gekomen om een Culturele Cruisemarkt in Rincon te organiseren. De bedoeling van deze markt is om de bezoekers meer te verspreiden over het eiland en met name de inwoners van Rincon een kans te geven. De markt zal op alle cruisedagen worden gehouden op de Plaza Commerce tegenover het pompstation in Rincon van 8 uur ’s morgens tot 4 uur ‘s middags. Het is de bedoeling om een informatiestand voor toeristen te hebben, verschillende stands die lokale handgemaakte producten, lokaal eten en drinken en amusement bieden.

Op zondag 18 november tussen 10 en 12 uur ’s morgens is er weer gelegenheid om informatie te krijgen over de Cruisemarkt bij Mangazina di Rei. TCB en Komishon Marshe Rincon Krioyo nodigt daarom een ieder uit die belangstelling heeft om producten te verkopen en amusement te verzorgen tijdens de cruisedagen op de Rincon Cruisemarkt, om aanwezig te zijn en kenbaar te maken dat men belangstelling heeft en meer informatie te krijgen over de Rincon Cruisemarkt.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo