Nieuws van Bonaire

Politieberichten van vrijdag 5 oktober tot en met maandag 8 oktober 2018

Op vrijdag 5 oktober kreeg de politiecentrale melding dat er op de Kaminda Lagun een elektriciteit paal in brand stond. De brandweer kwam ter plekke en bluste de brand. Er raakte niemand gewond.

Rocargo

Op zaterdag 6 oktober moest de politie in de nachtelijke uren waarschuwingsschoten vuren toen er na een evenement op de Kaya Industria  een vechtpartij uitbarstte. Er raakte niemand gewond. De zaak wordt onderzocht.

Op dezelfde dag werd aangifte gedaan van diefstal van twee auto accu’s vanuit een tuin van een woningvaan de Kaya Papa Cornes. Tussen vrijdag 5 oktober omstreeks 07.30 uur en zaterdag 09.00 uur hebben onbekenden de accu’s weggenomen. De zaak wordt onderzocht.

Op zondag 7 oktober werd in de nachtelijke uren na een evenement bij een uitgaansgelegenheid aan de Kaya J.N.E. Craane, waarschijnlijk schoten gevuurd door burgers. Onderzoek in deze zaak is in volle gang.

Op maandag 8 oktober werd aangifte gedaan van inbraak in een woning aan de Kaya Aurora. Tussen 12.00 uur en 03.00 uur hebben onbekenden onder andere een raam uit het kozijn gehaald en zijn zo de woning binnengekomen. Er is onder andere contant geld weggenomen. De zaak is in onderzoek.

Contact met Korps Politie Caribisch Nederland
Handige telefoonnummers, wanneer belt u welk nummer?
Als  iedere seconde telt: alarmnummer 911 (gratis)

Als u een (anonieme) tip wilt geven: tiplijn (+599) 717 7251

Het politiebureau op uw eiland,  als er geen noodgeval is:

Bonaire (+599) 715 8000 of 717 8000

Saba (+599) 416 3737

Statia (+599) 318 2333

Deel dit artikel